GULPENER

SPIJKERROK en de hoofdsponsor Gulpener Bierbrouwerij hebben elkaar op veel punten gevonden: vrijheid, duurzaamheid en een lokale benadering. Gulpener is sinds 2017 onze hoofdsponsor en wil dat graag nog een tijd blijven!

LUXOR LIVE

SPIJKERROK is trots op de samenwerking met LuxorLive én op de manier waarop Luxor de afgelopen jaren sterker en steker is teruggekomen als een van de toonaangevende landelijke podia. We werken samen op het vlak van programmering en p.r. en met een beetje mazzel komt er komende winter weer een SPIJKERROK Wintereditie van het oude Cinema Théâtre!

POSTMASTERS

PostMasters, alles voor je drukwerk, prints, post en pakketjes, lekker aan de Steenstraat. Persoonlijke aandacht, super service en dat met een flink tempo. Super chille gasten.

KPN NETWERK_NL

KPN NetwerkNL werkt aan het glasvezelnetwerk in het Spijkerkwartier: supersnel en betrouwbaar internet waarmee we in onze mooie wijk decennia vooruit kunnen. Schenk de mannen een kop koffie in en geef ze een roze koek als ze langskomen!

COOP

COOP Spijkerlaan is een belangrijke partner voor SPIJKERROK. Van frisdrank en broodjes voor bezoekers en vrijwilligers tot blauwe M&Ms voor de backstage, COOP levert. Samen maken we het verschil!

STRATEGIE ARCHITECTEN

Strategie Architecten helpt jou om je bouwidee tot uitvoering te brengen door goed te luisteren naar jouw wensen én de achterliggende behoeften. Met onze kennis en ervaring vertalen we jouw ideeën naar een ontwerp. Daarbij betrekken we ook uitvoerende partners. Zo weet je zeker dat jouw ideeën werkelijkheid worden.

EUROPCAR

Europcar aan de Boulevard Heuvelink zorgt ervoor dat alle meubilair, bamboepalen, aankleding en versterkers vanuit Arnhem en omstreken op Thialf komen. En dat ze ook weer terug gaan naar opslag en eigenaren. Voor ons een nieuwe partner, maar o wat super relaxed, meedenkend en aardig. Absolute aanrader dus!

CAFE VRIJDAG

Café Vrijdag is het horecahart van het Spijkerkwartier en vierde op 1 juni haar 20-jarig jubileum. En dat was een vet feestje! SPIJKERROK en Café Vrijdag houden van elkaar!

P&O PARTNER

Al 25 jaar is P&O partner gespecialiseerd in search, werving & selectie en interim management van HR-functies. Betrouwbaar, doelgericht en… ze ROKken!

NIJHOF SCHILDERWERKEN

Gewoon Goed Schilderwerk!
Al meer dan 10 jaar is Nijhof Schilderwerken actief in de Achterhoek en Twente. Nijhof Schilderwerken staat voor service en kwaliteit. Op vakkundige wijze en met de beste materialen gaat SPIJKERROK-LOVER Olaf Nijhof voor het mooiste resultaat! Op verzoek vast ook in Arnhem….