vrijdag 6 juli PRE PARTY @ Brigant: Melt Dunes (UK) + Paracetamøl + Sandviken

Dit jaar hebben we een heuse SPIJKERROK PRE-PARTY!
Laat je de vrijdagavond voor het festival opwarmen in Brigant door deze twee dijken van bands: Melt Dunes uit Portsmouth (UK) en Paracetamøl en Sandviken uut hertje Ernem!

Actie: Heb je al een (vvk)Spijkerrok-ticket om je pols of koop je deze vanavond, dan mag je gratis binnen!

MELT DUNES (UK)
Facebook
Fuzz-fueled psychrock, intense postpunkaggressie en hypnotiserende krautmuren. Deze band is een live-beleving en zal Brigant van alle eventueel aanwezige spinnenwebben ontdoen. De vervreemdende en opwindende krachten die de vroege Pink Floyd, The Stooges, Hawkwind en tegenwoordig The Black Angles ook weten neer te zetten, maken Melt Dunes tot een van dé upcoming acts van Engeland!
Check hier hun Flesh -EP

Paracetamøl
Facebook
Dit nieuwe orkestje is een no-nonsense garagepunkband met een dwingende en beklemmende urgentie. Je kunt de leden kennen van Oude Jeugd en Achterdochtig. Hou rekening met chronische hyperventilatie, scheurende hoofdkrampen en hysterische euforie!
Luister hier naar PUSH ME

Sandviken (S/NL)
Facebook
Esben Sandviken, de Zweedse producer van het oer-Arnhemsche Hömpfdinga, heeft de drumcomputers en synthesizers ingeruild voor echte muzikanten. Live techno dus! Filmisch, ironisch, speels en melancholisch. Een totaalbeleving die je doet hunkeren naar het land van ABBA, Volvo en IKEA-kastjes.

Spijkerrok PRE-PARTY @ Brigant
Vrijdag 6 juli
Deur: 20:30
Deal: Koop je een ticket voor Spijkerrok of heb je er al een (vvk), dan mag je gratis naar binnen!
Losse ticket: 3 euro

Ontwerp & Techniek JeroenSchoonderbeek.nl