The Jerry Hormone Ego Trip

speeltijd 22:30 - 23:45
grote tent

Rotterdammer Jerry Hormone is niet alleen zanger en tekstdichter van zijn band, The Jerry Hormone Ego Trip, maar ook schrijver van de populaire kinderboekenserie Borre. Het literaire werk van Hormone loopt namelijk vrijwel naadloos over in zijn muziek.

Door de combinatie van de verhalende, Nederlandstalige teksten die altijd een tikkie schuren en de aanstekelijke rock ‘n’ roll is The Jerry Hormone Ego Trip zowel een band waar aandachtig naar geluisterd als op gedanst kan worden, of het nu voluit versterkt in een grote zaal is, of met akoestische gitaren en huiskamerorgel in intiemere setting.

The Jerry Hormone Ego Trip ronkt, bonkt, knettert, ruist, raast, stampt, tettert, suist, galmt, giert, gonst, bromt, blaast, bonst, rammelt, tingel-tangelt, jingle-janglet, jengelt, knarst, knispert, knalt, sist, schettert, schalt, piept, zoemt, dreunt, fluit en swingt de pan uit.

#bandadoptiespijkerrok: Jerry is net als Steve French geadopteerd door KPN NETWERK_NL.
KPN NetwerkNL werkt aan het glasvezelnetwerk in het Spijkerkwartier:  supersnel en betrouwbaar internet waarmee we in onze mooie wijk decennia vooruit kunnen!

Ontwerp & Techniek JeroenSchoonderbeek.nl