Ooostblok

De negenkoppige band Ooostblok maakt een mengeling van Ooost-Europese dansmuziek, met nadruk op de blazers en een flinke beat. De groep robuuste afdankertjes leerden elkaar en de muziek kennen via het harmonieorkest en richtten een van de weinige Nederlandse Balkan bands op.

Ooit begonnen met covers van befaamde Balkan-muzikanten, heeft de uit het bruisende Hengelo afkomstige band inmiddels een respectabel eigen repertoire, dat bestaat uit onwijs dansbare nummers met moddervette beats.  Je kan simpelweg niet naar Ooostblok kijken en dan niet dansen!

The Moon

80’s postpunk/synth-wave kwartet, niet verstoken van goth-, mod- en garage-invloeden.
The Moon’s tweede EP, Nightcreeper, is onlangs uitgekomen en verkent de ruimtes tussen dromerige melodieën en donkere dansbaarheid.

Toeknee Tee & Set Tripp’n

Set Tripp’n is de meest meeslepende band waarvan je nooit wist dat je ze nodig had.
Toeknee Tee slaat de handen ineen met dit onwaarschijnlijke stel misfits om een compleet
nieuwe dimensie aan geslepen gladheid te verkennen, geheel in lijn met de twee
basisprincipes: panty dropping & body rocking.

Ayralynn

Het is zomer! Multi-instrumentalist en singer-songwriter Ayralynn trekt je nog verder de zomer in met haar combinatie van akoestische en elektrische muziek en haar loop station. Is het een one-woman-band of is het een licht psychedelisch Metropole Orkest dat just out of surf lekker aan het jammen is bij een relaxed strandbarretje? Ga het checken op het fijne terrasje van Café Bosch.

Hugo Remmen

Hugo Remmen is een vocalist en producer en deel van het in Arnhem gebaseerde muziek- en kunstcollectief KlokPack6ix. Zijn muziek is te beschrijven als een combinatie van noisehop, hyperhop en postpunk, en zijn liveshows barsten van de energie, het zweet en piepende oren. Of een track nu over vla gaat of over relatieproblemen, ze krijgen een zaal in beweging. (met dank aan Popronde)

Periot

These days them girls are the real bastards! Deze punkband komt uit Arnhem en staat bekend om de lekkere gitaar riffs, zwaar ontregelde bas, neanderthaler drums en opzwepende meeschreeuw-teksten. Als je nog niet van hun EP Petra of hun jaarlijkse Kutfeest hebt gehoord, dan mis je echt wat. Dus, trek zondagse outfit aan en spring een gat in de lucht! (met dank aan Popronde)

Kingsta

Kingsta uit Arnhem draait al een lange tijd mee in de Hiphop scene. Meerdere EP’s en singles uitgebracht en staat ook bekend als producer. Kingsta is een artiest met snelle flows, een eigen lingo en is door hiphop uit het zuiden van USA geïnspireerd.

Mangoo Factory

Mangoo Factory, bestaand uit Celina von Wrochem en Luca Hansen, brengt rokerige artpop die naar dromen smaakt en naar mango’s ruikt geurt. De twee ontmoetten elkaar in Arnhem tijdens de studie Jazz/Pop aan ArtEZ conservatorium en brengen een eigen geluid; popmuziek met soul, jazz en zomer.