Festival Spijkerrok
Dullertstraat 33 (naast Brasserie Thialf)
bekijk de lokatie op google maps

Festival SPIJKERROK vindt plaats op Vrijstaat Thialf aan de Dullertstraat 33 in het Arnhemse Spijkerkwartier. Met het OV en met de fiets zijn we makkelijk te bereiken, met de auto is het lastiger omdat het parkeren in het Spijkerkwartier niet makkelijk is. Daarnaast zien we je natuurlijk liever lopend of met de fiets komen dan met de auto.

Met de OV-fiets vanaf Arnhem CS ben je er binnen tien minuten en lopend vanaf station Arnhem Velperpoort is het een minuut of zeven. Check zelf even je laatste trein of pak ook de afterparty in Brigant mee en blijf lekker slapen in Arnhem! #whoneedsaBob!?

route

8 minuten vanaf Westervoort…
12 minuten vanaf Duiven…
16 minuten vanaf Zevenaar…
35 minuten vanaf Doetinchem…
21 minuten vanaf Elst…
24 minuten vanaf Nijmegen…
19 minuten vanaf Oosterbeek…
15 minuten vanaf Ede-Wageningen…
Met andere woorden: vijf minuutjes lopen vanaf Arnhem Velperpoort

Afterparty in Brigant

Zodra The Jerry Hormone Ego Trip de laatste noten heeft gespeeld pak je nog even een laatste biertje voordat je je richting afterparty begeeft. In Brigant (Apeldoornseweg 4a) staan er namelijk twee heel vette bandjes voor je klaar! We beginnen met de jonge goden van Shaemless voor een portie garage en punkrock. Daarna sluiten we SPIJKERROK 2019 echt af met de mannen van Druiprek: underground, electronic, rave & house. Ja man, lekkah!!!

ArnhemZoemt!

Dit jaar ondersteunt SPIJKERROK ArnhemZoemt! Deze stichting zet zich samen met bedrijven en bewoners in voor de bloemen en de (wilde) bijen in de stad. We moeten alle plekken in de stad benutten, dus ook jouw tuin, balkon en de boomspiegels in je straat.

Check de site voor meer info: www.arnhemzoemt.nl

informatie

Op de hoogte blijven van alle niet te missen SPIJKERROK-talk?
Volg ons op www.facebook.com/spijkerrok.arnhem

pers, sponsoren

Meer weten over het festival, het goede doel en de artiesten? Of het festival (en daarmee het goede doel) financieel ondersteunen?  Neem dan contact op met Eric Veltink: 06-44 40 24 75.

Band adopteren?

Vorig jaar is vrijwel ons gehele programma door ondernemers en vriendengroepen ‘geadopteerd’. Dat betekent dat je het gage een van onze bands vergoed en daarmee een bandje aan SPIJKERROK geeft. Zelf kun je natuurlijk met vrienden of collega’s ‘jouw’ bandje gaan checken, naderhand een biertje met ze drinken en natuurlijk even op de foto. Meer weten stuur een mail naar Eric!

Vrijwilliger worden

Meer het ‘hands on’-type? Steek die krachtige, vliegensvlugge of handige handjes dan uit de mouwen en vraag hier als de wiedeweerga wat je allemaal kunt doen. Leuk!

Ontwerp & Techniek JeroenSchoonderbeek.nl